De filosofie achter onze agressietrainingen & opleidingen

De filosofie achter onze agressietrainingen & opleidingen

Hoe mooi zou het zijn als iedereen veilig kan werken, wonen en leven?
Als professionals willen we ons op de werkvloer veilig voelen en sterk in onze schoenen staan. Kunnen omgaan met agressie en emoties is hierom van groot belang.

"Iedereen is wel eens bang"

Agressie komt voor in alle soorten en maten. Vrijwel iedereen heeft wel eens agressief gedrag meegemaakt; op het werk, op straat, op het sportveld. Het kan angst en gevoelens van stress veroorzaken.

"Zet je gevoel van angst en stress om in zelfbewustzijn"

Angst is een goede raadgever; als we niet bang zouden zijn voor vuur, zouden we ons branden. Wij creëren een veilige trainingsomgeving voor onze agressie- en opvangtrainingen. We leren professionals in beroepsgroepen als Zorg & Welzijn, Publieke taak en Onderwijs om stress te herkennen en erkennen, en bieden hen handvatten om met angst en gevoelens van stress om te gaan. Zo vergroten professionals hun zelfbewustzijn en kunnen zij daadkrachtig handelen in hun dagelijkse werk.

 

Agressietrainingen met een hoog leerrendement

Bij Kudding & Partners optimaliseren en innoveren we permanent onze dienstverlening. Zo passen we virtual reality toe, waarmee we situaties op de werkvloer heel persoonlijk en realistisch maken. Want hoe meer de agressietrainingen en opvangtrainingen lijken op de werkelijkheid, hoe hoger het leerrendement.

 

Van agressietrainingen tot agressiebeleid

Onze opdrachtgevers investeren in oplossingen. Wij bieden hen daarom niet alleen agressietrainingen en opvangtrainingen, maar staan hen ook graag bij in het evalueren van hun huidige agressiebeleid. Ook kunnen wij adviseren hoe zij dit beleid kunnen verbeteren. Een goed agressiebeleid is laagdrempelig en effectief, en geeft iedere medewerker de benodigde handvatten.

Benieuwd naar onze trainingen en opleidingen omtrent agressiepreventie & -hantering? Selecteer één van de onderstaande branches en bekijk het aanbod!