Wie zijn wij

Wie zijn wij

Agressie komt in alle soorten en maten voor. Vrijwel iedereen heeft in zijn of haar omgeving, thuis, op straat of op het werk, agressief gedrag meegemaakt. Dergelijke situaties kunnen een enorme impact hebben. Het kan angst en een gevoel van onveiligheid veroorzaken. 

Om te zorgen voor een veilige werkomgeving, willen wij medewerkers binnen de zorg, het onderwijs en de publieke taak, de middelen meegeven hoe om het te voorkomen (preventie) en hoe om te gaan met agressie (hantering), maar ook om  en wat te doen met de gevolgen van agressie (nazorg). 

Deskundige medewerkers met legio praktijkervaring
Kudding & Partners heeft een kernteam van 35 trainers en een team van 40 vaste trainingsacteurs die intern zijn opgeleid in onze evidence based methodieken. Daarnaast werken we op het kantoor met een team van 5 medewerkers aan management, sales en back office. Ons team heeft een brede en langdurige praktijkervaring en velen zijn ook werkzaam in de sector zorg & welzijn, publieke taak of onderwijs.

Veilige trainingsomgeving met veel praktijkvoorbeelden en handvatten
Onze aanpak is gebaseerd op de Kudding & Partners filosofie van praktisch leren, persoonlijke aandacht en een duidelijke en respectvolle communicatie. We bieden  een veilige trainingsomgeving met veel praktijkvoorbeelden en handvatten.