Ben jij al duurzaam inzetbaar?

Ben jij al duurzaam inzetbaar?

18 januari 2019

 

Het begrip duurzaam is modern. We gaan over op duurzame energie, onze huizen worden duurzaam gebouwd en ons eten komt straks uit een duurzame voedselketen. Als professional moet je tegenwoordig ook duurzaam inzetbaar blijven, maar wat wordt hier nu eigenlijk mee bedoeld? En wat kun je als werkgever en werknemer nu concreet doen?

 

Wat is duurzame inzetbaarheid?

 

Duurzame inzetbaarheid richt zich op de gezondheid, de betrokkenheid en de blijvende ontwikkeling van professionals, dat aantoonbaar moet leiden tot meer werkplezier, minder verzuim, vergroting van de kwaliteit en de productiviteit. Kudding & Partners is expert op het gebied van sociale veiligheid en professionele ontwikkeling. Wij bieden adviezen, workshops en trainingen om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten.

 

Regionale netwerkbijeenkomsten

 

In maart 2019 organiseren wij regionale netwerkbijeenkomsten, waar u nader kennis kan maken met een aantal facetten rondom duurzame inzetbaarheid. Natuurlijk is er ook volop de gelegenheid om te netwerken en ervaringen met vakgenoten te delen.

De bijeenkomsten zijn van 14.30 – 17.00 uur op: 

  • Donderdag 7 maart – Cuijk
    Hotel Van der Valk Cuijk, Raamweg 10 5431 NH te Cuijk
  • Dinsdag 12 maart – Zwolle
    Lumen Hotel & Events, Stadionplein 20 8025 CP te Zwolle
  • Woensdag 20 maart – Amsterdam
    Hotel Casa, Eerste Ringdijkstraat 4 1097 BC te Amsterdam

Aanmelden

ESF-subsidie

Tijdens de bijeenkomsten is ook informatie beschikbaar over de ESF-subsidie voor projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid van werknemers. Vanaf april 2019 is deze subsidie beschikbaar om externe advisering en begeleiding te bekostigen.

Wil je meer weten stuur dan een bericht naar: info@kudding.nl